A-League beszélő pontok: Melbourne City nem újabb karakterteszt

A városban a legnagyobb egyéni teljesítményt a Manchester United modern korában Roy Keane szállította, amikor az 1999-es bajnokok Ligája elődöntőjében húzta át csapatát a Juventuson, annak ellenére, hogy tudta, hogy felfüggeszti a showpiece-t. A Newcastle Jets színpadi visszatérése Melbourne City az A-bajnokság tetejére Tovább…

“Nem hiszem, hogy bármelyik futballistól magasabb véleményem lenne, mint amennyire már az ír, de még tovább emelkedett a Stadio Delle Alpi “írta Sir Alex Ferguson első önéletrajzában. “Amint lefoglalták, és a döntőből kifelé, úgy tűnt, hogy megduplázza erőfeszítéseit, hogy a csapat ott legyen. Ez volt a legnyilvánvalóbb az önzetlenség látszata, amelyet egy futballpályán láttam.A fűszálak felett mindenki, aki úgy küzd, mintha inkább a kimerültségtől halna volna, mint Sportingbet elvesztené, mindent körülölel. “Vezetés, rugalmasság és soha nem-mondás-hozzáállás; karaktertulajdonságok hiányoznak a Melbourne City pénteki második felében a Newcastle Jets ellen, és vitathatatlanul távol maradtak a klubtól, mivel a Melbourne Heart 2010-ben került először a mezőnyre.

Steve Horvat, a korábbi Socceroo és most ABC pundit, nehéz vitatkozni a város implóziójától 2-0-ról félidőben 3-2-es hazai vereségre.Horvat azt javasolta, hogy a Jets gutsy kijelzője megmutatta “a karaktertípus, amire klubot építesz”. Hozzáadott egy sor Tweets-t, amelyek a Cityre irányultak, hogy “a pénz sok mindent megvenhet , de nem vesz egy lelket “.

Ahogy a dagály lassan fordult, de biztosan a City’s callow középpálya túllépett. Az első Sportingbet sport fogadás online félidőben Stefan Mauk és Jacob Melling töltötte a második hajsza árnyékát. Aaron Mooy, a bajnoki legjobb játékos, céltalanul vándorolt. John van ‘t Schip helyettesítette őket. Behúzva Paulo Retre-t az Enver Alivodic elhomályosította.

A játék határozottan City-ben megragadta a szelíd ellenállást. Nincs karakter, nincs vezetés.

A fiatalok és a tapasztalatlanság nyilvánvaló visszhangok a pénteki széteséshez.A városnak hosszú és hitelesített sérülési listája van, de a csapat gerince és gyomra nincs rajta. Az edzői játékosok a bajok idején fordulnak elő, csak nem léteznek a klubban. Mivel mind a Szív, mind a Város, soha nem volt bőven karakterük. Amikor a megy a kemény City elvárja, hogy találják akarnak.

A klub számára szellemként mindig is hiányzik a ticker. A hatodik szezonban, a City Football Group gazdagsága mögött, ez a következetes felügyelet rosszul tükröződik a coaching és a toborzási munkatársaknál.

A Scanning City csapata, az illetékes védők tengelykapcsolóján kívül csak a 20 éves Melling, aki bármilyen étvágyat mutatott a gyilkos és a Sportingbet kifizetés módok golyókkal kapcsolatos megközelítéshez, amellyel az eredményeket a zsetonok leforgása alatt ki kell ásni.Nincsenek csiszoló mavericks, hogy elindítsák a flatlining versenyt. Van ‘t Schip nincs és soha nem volt hajlandó választani a kapitány kiválasztása fölött. Ha látja a szezont, a holland lesz az A-League történetében a negyedik legtapasztaltabb edző. Jelenleg 32% -os nyerési arányt, a legalacsonyabbat a menedzserek közül, akiknek több mint 100 megjelenése van a versenyen. Az általa épített és újra örökölt klub mindig is szép és módszeres volt, de nem volt hajlandó és élvonalbeli. Annyi idő és erőforrás állt rendelkezésére, hogy azonosítsa és orvosolja ezeket a hiányosságokat. Graham Arnold a karakterek játékosainak toborzását támogatja, és nincs semmi finomabb példája, mint a kétklubos talizmánsa, Matt Simon.A Sydney FC és a ten-man Central Coast Mariners 1-1-es helyettesítőjével zárták be, hogy kétszer is lőtték az Sky Blues-t az asztal tetejére. Szép volt a rancoros hét az ex-Mariner számára, bár az ő egykori oldala sem volt kedvének Adam Fielding játékvezetőnek.

És vasárnap, a Western Sydney Wanderers ünnepelte a kampány első győzelmét egy nedves Pirtek Stadion. Dario Vidosic első Sportingbet felében elért sztrájk a három pontot biztosította, hogy Perth Glory egyáltalán nem fenyegette komolyan a kiegyenlítőt. Bajnokok Melbourne Victory játszanak Wellington Phoenix hétfő este, hogy befejezze a negyedik fordulóban.