Bet365 Hungary

Bet365 MagyarA Bet365 Limited 1999-ben alakult az Egyesült Királyságban, és egy évvel később elindította az online tőzsdét. Pontosan ez az, amit sok éven át megkülönböztett minden más fogadási irodától, mivel a fogadók meghatározzák a konkrét tippeket és esélyeket. A Bet365 így lett az egyetlen közvetítő, aki az egyes győzelmekről 2-5% -ot vont le. A világ legnagyobb fogadási bónuszok csere, amely kétségtelenül a Bet365, valóban sok érdekes lehetőséget kínál a kevésbé tapasztalt fogadóknak.

Az ügyfeleknek számolniuk kell azzal, hogy a versenyek és a tudományágak lefedettsége a többi játékos ajánlatától függ, de az előnye, hogy saját tétet tesz. Másrészt sok ügyféllel szembeni fellebbezés arra kényszerítette a vállalatot, hogy 2012-ben egy független online fogadási ügynökséget indítson. Ez a lépés megnyitotta a kapukat olyan fogadóknak is, akiknek nincs elég tapasztalata vagy nem hisznek a tőzsdén. Az ügyfél szabadon válthat a tőzsde és az iroda között. Jó becslés esetén ez egy nagy plusz.

Biztosan nem fog lepődni, hogy a fogadási csere, de a klasszikus Bet365 sport fogadás bónusz bolt is sok sporteseményt kínál. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy az alacsonyabb bajnoki versenyek vagy a kevésbé népszerű sportok nem rendelkeznek elegendő tippekkel, mivel azokat maguk hozták létre. Ebben az esetben senki sem akadályozhatja meg saját esemény létrehozását. A licitáló meghatározza az árfolyamot és az összeget, és másoknak ajánlja. Ha az egyik ellenfelek reagálnak és a sztrájkot elfogadják, akkor a végeredmény eldönti, hogy ki veszi a pénzügyi nyereményt egy adott kurzuson.

Mint már említettük, meg kell számolni a társaság levonását, de ez a néhány százalék nem sok. Napi listája sport megjelenik átlagosan 30 lehetőség van, amelyek közül megemlítjük a futball, jégkorong, kézilabda, a kibocsátott, kosárlabda, baseball, amerikai futball, rögbi, a Forma-1 és más motorsport, ökölvívás, harcművészetek, gang, jégkorong, futsal, vízilabda, darts, biliárd, asztalitenisz, tollaslabda, krikett, sakk, olimpiai sportok, síelés, síugrás és sífutás, biatlon, valamint a társadalmi sztrájk. Összességében legfeljebb 250 liga-mérkőzést találunk a tőzsdén.

A technikai támogatást e-mailen (support@betfair.com) vagy telefonon keresztül is megteheti. A cseh változat mellett azonban a cseh ügyféltámogatás működése befejeződött. Azt is fel kell tüntetni, hogy a Bet365 ügyfélszolgálata nem a leggyorsabb, ezért kérdéseidet néhány nappal az írásbeli kérdéseidről várd. A Bet365 fogadási csere azonban részletes segítséget nyújt (még cseh nyelven), ahol szinte mindent megtudhat, amire szüksége van. A YouTube-on egy sor oktató videót is megtekinthet, és nézheti meg a Bet365 blogot vagy fórumot.