McLarenov Jenson Button vjeruje da nova radijska pravila F1-a nisu moguća

Od početka nove sezone ovdje na nedjelju poruke pitofa-vozača ograničene su na izvanredne situacije, što će zaustaviti veći dio uživanja gledatelja TV-a. Button, koji će Biti polazna od onoga što će vjerojatno biti njegova konačna sezona u Formuli 1, rekla je: “FIA jednostavno neće biti sposobna za policiju. Oni neće slušati svaku radio poruku, pa ćemo morati vidjeti Bet365 kako to ide. “Ali Button, 36, smatra da će vozači u njegovoj situaciji imati koristi od nove odluke. “To svakako pomaže iskusnijim vozačima”, rekao je. “Idete u podatke i naučite sve što možete”. Nakon četiri godine strmog pada, McLaren se preselio u novu sezonu svježim osjećajem optimizma.U Barceloni je bilo nedavno kada je McLaren-Honda partnerstvo izgledalo sposobno za borbu za mjesto u donjem dijelu srednjeg stola. Ali Button je odbio biti gung-ho.Lewis Hamilton kaže da nema odgovora u vezi s novozelandskim biciklom selfie Pročitajte više

“Još ne znam”, rekao je. “Uznemirujuće sutra će kišiti pa ni Bet365 sutra nećemo znati. Neće biti lagan vikend. Bit će puno bolje nego prošle godine. Nadam se da smo se preselili s posljednje utrke prošle godine.

“Znam točno što smo se poboljšali tijekom zime. Tamo je napredak. Raspored je puno bolji – u utrci smo mnogo bolji. Moćni smo im dug put. To je sve što znam. Morat ćemo se usporediti u istoj situaciji prije nego što stvarno znamo.Imamo puno bitova koji Bet365 dolaze sutra poslijepodne. “Vozač koji je čekao više od 100 utrka za prvu pobjedu u Formuli 1 naučio je biti strpljiv. I voli Australiju, nakon što je u Melbourneu odveo tri od 15 pobjeda; On je osvojio ovdje u 2009, 2010 i 2012.

On je dodao: “Neugodno je biti upitan o umirovljenju, ali to je ono što je. Bitno je da uživam u utrkama. Ne mogu čekati da izađem tamo i razgovarati na stazi. ”

Govoreći o nedavnom razvodu iz modela Jessica Michibata, dodao je:” Nikada nije lijepo kad je u pritisnite. Ja sam javna osoba, pa pretpostavljam da će biti prijavljen, ali pokušavate zadržati privatne stvari što je moguće šuplje.Lijepo je nastaviti s prvom utrkom i Bet365 spustiti glavu i raditi ono što volim, a godinama je bio tako konzistentan dio mog života. ”

more: http://kladenje-hr.com