Filippi este un om de prelungire, Liberec a obținut victorie chiar și în Pilsen

Inainte de Tomáš Filippi păstrat pentru al unsprezecelea Tigrii alb două puncte împușcat trei runde înainte de sfârșitul părții de bază este încă o șansă reală de a sparge în top zece și astfel participarea vis în runda preliminară play-off.

„Două puncte din Plzen sunt, desigur, aur, dar în situația noastră, cele trei ar fi chiar mai bune. Este un păcat, pentru că avem o mare șansă de a învinge casa, dar a marcat un mare gol “, a declarat atacantul Tiger Petr Vampola. „Lupta pentru top zece este echilibrată, din păcate, toată lumea împotriva căreia vom juca la distanță, de obicei câștiga prea.“

ieri salvat de la Liberec jucători de hochei pe gheață Pilsen într-o rundă 49th importantă duel o remiză 3: 3.Extensia apoi a primit un timp de putere-play 63:35 Filippi trece la cercul drept și fără pregătește o bombă pentru a lovi în colțul de sus al plasei.

Sigur că jucătorul cel mai productiv Liberec Filippi a devenit un specialist în scopul de a câștiga în prelungiri. Duminica trecută, el a avut aceeași piesă a reușit împotriva Pardubicím.

Meciul pentru Tigrii albi nu au dezvoltat deloc favorabil. După nouă minute, Unibet bonus pariuri online pierde 0: deficit de 2, apoi încă încetinit în primul gol norocos parte Vampola

În a doua parte a Pilsen, încă o dată a sărit în avantaj de două goluri, dar oaspeții au putut să-l descărcați.. În 38 de minute, a condus în trei pe doi apărători, Jelinek a luat pe el însuși și a făcut-o bine. Beka Mozíka înșelat, a stârnit destul de Machovského și culisează pucul în plasă. În mijlocul celei de a treia perioadă, apoi a stabilit al 10-lea săugălbează sezon apărător Simek, care a terminat YO Jelinek in poarta deschisă.

„Mă bucur că am făcut-o rândul său, în jurul valorii. Ne luptăm cu tot jocul, știam că contrastorele din Pilsen sunt foarte puternice. În ultima secundă am mers cel puțin un punct. Extinderea ne gravitat în cele din urmă de noroc și a decis împușcat excelent Filippi „, a spus Liberec antrenorul Phil Pešán.

În această săptămână de așteptare pentru Tigrii ultimele trei meciuri, care au nevoie pentru a trece la câștig-play-off și încă în așteptare dacă echipele le vor pierde. Miercuri a avut loc neconvențional Litvinov, vineri, du-te la Carlsbad și în cele din urmă bun venit duminică Mlada Boleslav. “Trebuie să ne ocupăm de toate jocurile și să credem că cineva se poticnește peste noi.Cu hocheiul pe care îl jucăm în prezent, avem încă o mare șansă “, spune Peter Vampola, o fortăreață experimentată din Liberec.